Hoitola on auki joka päivä 8.00-20.00. Eläinen tuonti - ja hakuajoista sovittava aina etukäteen.
Kuvia hoitolasta ja asiakkaiden arjesta löytyy Hepulin facebook-sivuilta

sekä instagramista.


Jos hoidolle tulee este niin muistattehan perua hoitojakson. Hoitojakson peruutus on tehtävä vähintään 24 h ennen sovitun jakson alkamista. Peruuttamattomasta hoitojaksosta hoitolalla on oikeus periä 50 % hoitojakson hinnasta.


Hoitolapalvelut koirille

Jokaisesta hoitoon tulevasta koirasta täytetään hoitosopimus ja koirien hoitojaksosta pidetään kirjaa, jotta oikeasti tiedämme miten kunkin lemmikin hoitojakso on sujunut.
Koirille on 8 kpl asuntoja, jotka ovat kooltaan 3m2-8m2. Hintaan sisältyy asunto, ulkoilu vähintään 3 krt/pvä sekä hoitolan ruoka (vaihtoehtoina Valio Super tai Valio active).
Omat eväät myös sallittuja.

Ulkoilu suoritetaan remmissä, joten emme ota ihmisille aggressiivisia koiria hoitoon. Sosiaaliset koirat voivat lenkkeillä kaverin kanssa.
Myös päivähoitomahdollisuus.

Hoitoon tulevien koirien tulee olla rokotettuja penikkataudin, rabieksen sekä parvon osalta, sekä säännöllisesti madotettuja.

Hoitolapalvelut kissoille

Kissoille on 8 kpl asuntoja jotka ovat kooltaan 1,5-3m2. Tarvittaessa asunnot voidaan jakaa niin, että kokonaistila tuplaantuu. Tiloissa on raapimapuita sekä kiipeilytasoja.
Jokaisesta hoitoon tulevasta kissasta täytetään hoitosopimus ja kissan vointi kirjataan päivittäin, jotta oikeasti tiedämme miten kunkin kissan hoitojakso on sujunut.
Hintaan sisältyy perushoidon lisäksi ruoka, puupelletti tai kissanhiekka.
Omat eväät myös sallittuja.

Hoitoon tulevien kissojen tulee olla rokotettuja kissaruttoa ja kissaflunssaa vastaan (rabies vapaaehtoinen, mutta suositeltava) sekä säännöllisesti madotettuja.
Lisäpalvelut

Kuljetuspalvelu 0,50€/km

Koirien ja kissojen kynsienleikkaus 15 €